Strömsöö on kaukana Firenzestä

En ole tainnut koskaan olla Twitter koulutuksessa joka olisi mennyt niin kuin siellä kuuluisassa Strömsöössä, jossa tilien luomiseen menee vain sille varattu minuutti ja jossa hashtagit, maininnat ja retwiitit uppoaa osallistujiin kuin tuosta vaan.

Random kuva tähän väliin. Iso kuin mikä. Ja turistien ympäröimä.
Random kuva tähän väliin. Iso kuin mikä. Ja turistien ympäröimä.

Ongelmaksi muodostuu yleensä myös se että Twitter kuvittelee yht’äkkiä saman IP-osoitteen takaa tulevaa rekisteröitymi tulvaa jonkinlaiseksi bottiarmeijan hyökkäykseksi. Noh, ehkä me huomenna voidaan vähän enemmän paneutua tähän maailmaan.

Instagramin työkaluna on jo hieman tuttu, mutta idea käyttää sitä opiskeljoiden tehtävien palautustyökaluna oli fiksu. Tällöin lopputuloksen ei tarvitse olla sitä normaalia .doc höttöä vaan mahdollisuus luovempaakin lopputulokseen on tarjolla. Lisäksi eri työvaiheden dokumentointi ja välitön vertaistuki ovat varmasti arvokkaita. Instagramin kaveriksi sopii myös Flipagram työkalu jonka avulla voi nopeasti eri kuvista ajaa videon omalla taustamusiikilla. Näppärää.

Kokonaan uutena työkaluna kävimme läpi Symbaloo nimistä linkkien ja syötteiden kokoamiseen tarkoitettua työkalua. Siinä yhdistyy omalla tavallaan Pinterest ja wanha kunnon del.ici.us. Kannattaa ehdottomasti tutustua. Erittäin vaivaton tapa myös jakaa opiskelijoille mahdolliset oheismateriaalilinkit.

-issakainen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s